Ingredientai
Česnako
1 skiltelė
Krapai
1 saujelė
Bri sūrio
60 g
Tarkuoto kietojo sūrio
1 sauja
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Smulkintų svogūnų laiškų
1 saujelė
Porcijos: 3
Garantuojame: sūriu įdarytos bulvės taps jūsų mėgiamu patiekalu. Taip ruoštas bulves galima pateikti ir garnyrui. Iškeptas sūriu įdarytos bulves apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Virtas bulves perpjaukite pusiau ir šaukštu išskobkite jų vidų.
* Išskobtą bulvių vidurį susmulkinkite peiliu. Česnaką ir krapus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su smulkintomis bulvėmis.
* Bri sūrį supjaustykite riekelėmis. Į smulkintas bulves sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
* Gautą masę dėkite atgal į išskobtas bulves ir ant viršaus sudėkite bri sūrio riekeles.
* Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.
* Iškeptas bulves apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG