Ingredientai
Džiovinti ananasai
200 g
Lašišos filė
200 g
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Česnako
1 skiltelė
„Iki“ salotų mišinys
1 sauja
Porcijos: 2
Kepta lašiša su ananasais – tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti keistai. Išties, tai labai malonaus skonio patiekalas. Keptą lašišą su ananasais pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* Ananasui nupjaukite odą, supjaustykite griežinėliais ir dėkite į kepimo skardą.
* Ant viršaus sudėkite lašišos filė, pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir tarkuota česnako skiltele.
* Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 20 min.
* Salotų mišinį pagardinkite aliejumi, pipirais ir druska.
* Iškeptą lašišą su ananasais dėkite į lėkštę ir ant viršaus sudėkite salotų mišinį.
* Viską pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG