Ingredientai
Tiks ir pusryčiams, ir vakarienei – brusketos su mėlynojo pelėsio sūriu ir kriaušėmis. O skonis – tiesiog užburiantis. Brusketas su mėlynojo pelėsio sūriu ir kriaušėmis papuoškite mėtų lapeliais ir apibarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Gaminimo eiga
* MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
* Supjaustykite riekelėmis. Duonos riekeles apkepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 1–2 min. Pagardinkite druska ir pipirais.
* Kriaušes supjaustykite riekelėmis ir išpjaukite sėklas.
* Ant apskrudintos duonos tepkite pesto padažą, dėkite skiltelėmis pjaustytas kriaušes ir kubeliais pjaustytą sūrį.
* Sudėkite į lėkštę. Papuoškite mėtų lapeliais ir apibarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG