Ingredientai
MANTINGA grūdinių bandelių mėsainiams
0.5 pakuotės
Brandintos jautienos
100 g
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Svogūno laiškų, supjaustyti
1 vnt.
Kaparėliai
1 a. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Raudonojo vyno acto
1 v. š.
Tarkuotas kietasis sūris
2 v. š.
Porcijos: 2
Sumuštinis su jautienos tartaru – gurmaniškas patiekalas.Tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Sumuštinį su jautienos tartaru pateikite su daržovėmis.
Gaminimo eiga
* MANTINGA grūdines bandeles mėsainiams apskrudinkite sausoje keptuvėje 1 min.
* Brandintą jautieną ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
* Svogūno laišką, kaparėlius smulkiai sukapokite ir sumaišykite su jautiena bei svogūnu.
* Viską pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir actu. Gerai išmaišykite.
* Ant apkeptų bandelių paskirstykite jautieną. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir šviežiai grūstais pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG