Sako, ryte reikia pavalgyti sočiai, tad ruošiame pusryčių mėsainį. Jei kiaušinių nenorite padauginti, galite dėti vieną. Pusryčių mėsainį valgykite, kol šiltas.

Gaminimo eiga

1. Avokadą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais.

2. Į šaltą keptuvę įpilkite aliejaus ir įmuškite kiaušinius.
Kepkite ant mažos kaitros apie 5–7 min.

3. Sausoje keptuvėje paskrudinkite MANTINGA mėsainių bandeles su sezamų sėklomis „Cosmos“ po 1 min. iš abiejų pusių.

4. Apkeptas bandeles patepkite pesto padažu, dėkite salotų lapus, pjaustytą pomidorą, iškeptus kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais.

5. Dėkite avokadą, apšlakstykite pesto padažu ir uždenkite viršutine bandelės puse.