Ingredientai
Didelio gerai prinokusio avokado
0.5 vnt.
Pjaustyti pomidorai
0.5 vnt.
Aliejaus
2 v. š.
Kiaušiniai
2 vnt.
Pesto padažas
2 v. š.
Porcijos: 1
Sako, ryte reikia pavalgyti sočiai, tad ruošiame pusryčių mėsainį. Jei kiaušinių nenorite padauginti, galite dėti vieną. Pusryčių mėsainį valgykite, kol šiltas.
Gaminimo eiga
1. Avokadą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais.
2. Į šaltą keptuvę įpilkite aliejaus ir įmuškite kiaušinius.
Kepkite ant mažos kaitros apie 5–7 min.
3. Sausoje keptuvėje paskrudinkite MANTINGA mėsainių bandeles su sezamų sėklomis „Cosmos“ po 1 min. iš abiejų pusių.
4. Apkeptas bandeles patepkite pesto padažu, dėkite salotų lapus, pjaustytą pomidorą, iškeptus kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais.
5. Dėkite avokadą, apšlakstykite pesto padažu ir uždenkite viršutine bandelės puse.