Ingredientai
Ilgavaisis agurkas
0.5 vnt.
Saliero lapkočio
0.5 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Pasukos (liesos)
1 stiklinė
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Porcijos: 1
Šalta agurkų ir pasukų sriuba – ar teko ragauti? Jei ne, nedelsiant ištaisykite šią klaidą. Gaivi ir vos kelias kalorijas turinti šalta agurkų ir pasukų sriuba – būtent tokia, kokios reikia šiltomis vasaros dienomis.
Gaminimo eiga
1. Agurką ir salierą susmulkinkite. Sudėkite į trintuvą kartu su česnako skiltelėmis, pasukomis, druska ir pipirais. Gerai sutrinkite.
2. Sutrintą sriubą supilkite į lėkštę, pagardinkite krapų šakelėmis, alyvuogių aliejumi ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG