Ingredientai
Čiabata
0.5 vnt.
Persikų arba nektarinų
2 vnt.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Rozmarinai
1 šakelė
Rikotos sūris
2 v. š.
Serano kumpio
50 g
Bazilikų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 2
Jei iškylausite ar terasoje ruošite grilį, pasigaminkite brusketų su keptais persikais ir kumpiu. Gurmaniškas užkandis. Brusketos su keptais persikais ir kumpiu nepalieka abejingų.
Gaminimo eiga
* Čiabatą supjaustykite riekelėmis.
* Persikus arba nektarinus supjaustykite skiltelėmis, pagardinkite aliejumi ir rozmarino lapeliais. Kepkite ant grilio vis pavartydami apie 3–4 min.
* Šalia sudėkite duonos riekeles ir kepkite iš abiejų pusių po 1–2 min.
Ant apskrudintos duonos tepkite rikotos sūrį, dėkite plėšytą kumpį ir keptus persikus.
* Papuoškite bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG