Ingredientai
Kopūstas
0.5 vnt.
Mangai
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Kalendros
1 saujelė
Citrinos
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
5 v. š.
Citrinos
1 skiltelė
Porcijos: 2
Jei nebandėte, nustebsite, kokios gardžios ir gaivios kopūstų ir mangų salotos. Paruošiamos greitai, tad neužtruksite. Gaivias kopūstų ir mangų salotos papuoškite citrinos skiltele.
Gaminimo eiga
1. Kopūstą ir svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais, mangą – nedideliais gabalėliais.
2. Kalendrą susmulkinkite ir sumaišykite su smulkintomis daržovėmis.
3. Apšlakstykite citrinos sultimis ir nutarkuokite jai žievelę, supilkite IKI alyvuogių aliejų.
4. Pagardinkite prieskoniais, išmaišykite. Sudėkite į lėkštę ir papuoškite citrinos skiltele.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG