Ingredientai
Kreminis sūris
120 g
Vanilinio cukraus
0.5 v. š.
Cukraus sirupas
2 v. š.
Granolos
1 sauja
Persikų arba nektarinų
1 vnt.
Šilauogės
1 saujelė
Porcijos: 1
Sūrio kremo desertas su granola ir persikais – ir pusryčiams, ir popietei. Trašku, švelnu ir gaivu – tobulas derinys. Sūrio kremo desertą su granola ir persikais papuoškite avietėmis, šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
* Kreminį sūrį gerai išmaišykite su vaniliniu cukrumi ir cukraus sirupu.
* Saldų kremą dėkite į lėkštę, apibarstykite granola.
* Persiką supjaustykite nedideliais kubeliais ir berkite ant granolos.
* Papuoškite avietėmis, šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG