Ingredientai
Arbūzo
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Fetos sūris
50 g
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 3
Kažin ar esate ragavę gaivesnes salotas kaip šios – arbūzo su feta ir mėtomis. Pagaminti paprasta, o kaip skanu ir gaivu. Arbūzas su feta ir mėtomis – puikus patiekalas šiltai dienai.
Gaminimo eiga
* Arbūzą supjaustykite riekelėmis ir dėkite kepti ant įkaitinto grilio po 2–3 min. iš abiejų pusių. Kepant apšlakstykite aliejumi.
* Arbūzą sudėkite į lėkštę, patrupinkite fetos sūrio, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite pipirais. Papuoškite IKI mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG