Ingredientai
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Krapai
1 saujelė
IKI tuno alyvuogių aliejuje
1 indelis
Forminės baltos duonos
2 riekelės
Fermentinis sūris
2 riekelės
Sviestas
1 v. š.
Porcijos: 2
Pasigaminkite karštą tuno sumuštinį su sūriu. Užtruksite vos 10 minučių. Tuno sumuštinis su sūriu skanus ir karštas, ir atvėsęs.
Gaminimo eiga
1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, krapus susmulkinkite.
2. IKI tuną alyvuogių aliejuje sumaišykite su svogūnais, krapais ir pagardinkite druska bei pipirais.
3. Ant duonos riekelių dėkite sūrį ir tuno salotas.
4. Keptuvėje išlydykite sviestą ir jame kepkite sumuštinį iš abiejų pusių po 4–5 min. ant mažos kaitros. Iškeptą sumuštinį perpjaukite pusiau.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG