Ingredientai
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Aliejaus
2 v. š.
Konservuoti avinžirniai
200 g
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Kario prieskoniai
0.5 v. š.
Kokosų pienas
70 g
Kalendrų lapelių
1 saujelė
Avinžirnių ir daržovių karis – patiekalas, kurį galima valgyti vieną arba kaip garnyrą. Valgykite karštą. Prieš patiekdami avinžirnių ir daržovių karį papuoškite kalendrų lapeliais.
Gaminimo eiga
* Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, kepkite įkaitintame aliejuje 2–3 min., kol suminkštės.
* Sudėkite nukoštus avinžirnius. Papriką stambiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę.
* Pagardinkite prieskoniais ir pakepkite 2–3 min.
* Sudėkite konservuotus pomidorus ir gerai išmaišykite, patroškinkite 5 min., supilkite kokosų pieną.
* Sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG