Ingredientai
Cukinijos
1 vnt.
Majonezo
3 v. š.
Garstyčių
1 a. š.
„Panko“ džiūvėsėlių
2 saujos
Siračos majonezo
1 v. š.
Porcijos: 2
Daržovėms ikupuojant virtuvę ruoškite cukinijų lazdeles su aštriu padažu. Gardus ir nekaloringas patiekalas. Cukinijų lazdeles papuoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Cukiniją supjaustykite lazdelėmis.
2. Į pjaustytas cukinijas sudėkite šaukštą majonezo, garstyčias, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
3. Pamarinuotas cukinijų lazdeles sudėkite į džiūvėsėlius ir juose apvoliokite.
4. Cukinijų lazdeles kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 10 min.
5. Majonezą sumaišykite su siračos padažu.
6. Iškeptas cukinijos lazdeles sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu.
7. Papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG