Ingredientai
Slyva
2 vnt.
MANTINGA sluoksniuotos bemielės tešlos lapeliais
0.5 pakuotės
Maskarponės sūris
3 v. š.
Rudasis cukrus
2 v. š.
Mėtų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 1
Kai nėra laiko, bet norisi deserto, gaminkite Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su slyvomis ir maskarpone. Itin greitai, o rezultatas nenuvils. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis ir maskarpone tiks ir pusryčiams, ir vakarėliui.
Gaminimo eiga
1. Slyvas supjaustykite griežinėliais.
2. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Šaukštu įspauskite duobutes.
3. Ant tešlos lapelių tepkite maskarponę, dėkite slyvas ir apibarstykite ruduoju cukrumi.
4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 12–15 min.
5. Pyragėlius papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG