Ingredientai
Pomidorų padažo
2 v. š.
Obuolių sidro actas
3 v. š.
Cukraus
3 v. š.
Garstyčių
0.5 v. š.
Sojų padažas
1 v. š.
Rūkytos saldžiosios paprikos
1 v. š.
Aitriųjų paprikų dribsnių
0.5 v. š.
Vorčesterio padažas
1 v. š.
Rūkytos dešrelės
2 vnt.
Porcijos: 1
Šis aštrus BBQ padažas tiks ir gaminant mėsainius, ir ruošiant kepsnius. Užtruksite 15 minučių, kol padažą išvirsite. Čia rasite receptą, kaip aštrų BBQ padažą panaudoti kepant dešrainius.
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį ar keptuvę sudėkite pomidorų padažą, actą, cukrų, garstyčias, sojų padažą, prieskonius ir Vorčesterio padažą. Gerai išmaišykite.
* Virkite ant nedidelės kaitros apie 15 min., kol padažas pradės tirštėti.
* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ ir rūkytas dešreles dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 4–5 min.
* Į bandeles pilkite BBQ padažo ir sudėkite dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG