Ingredientai
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Aliejaus
2 v. š.
Česnako
2 skiltelės
Midijos
500 g
Kokosų pienas
200 g
Kario pastos
1 v. š.
Porcijos: 1
Midijos su kariu ir kokosų pienu – gurmaniškas patiekalas. Tinka ir pietums, ir vakarienei. Midijos su kariu ir kokosų pienu papuoškite kalendros šakelėmis.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnako skilteles susmulkinkite ir sudėkite į prikaistuvį su aliejumi.
2. Smulkintas daržoves kepkite apie 3–4 min., kol suminkštės.
3. Dėkite nuplautas midijas, supilkite kokosų pieną ir sudėkite kario pastą. Išmaišykite.
4. Troškinkite apie 5–7 min.
5. Į lėkštę sudėkite midijas su padažu ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG