Ingredientai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
* Vandenį pašildyti, maždaug iki 37 lapsnių temperatūros.
* Į jį suberti mieles, išmaišyti. Įberti druskos, išmaišyti.
* Mielėms suputojus berti miltus ir užminkyti tešlą.
* Suformuokite 8 vienodo dydžio rutuliukus, sudėti ant miltais pabarstytos lentos ir uždengus rankšluosčiu palikti maždaug pusvalandžiui.
* Iš kiekvieno rutuliuko iškočioti maždaug 15 cm skersmens paplotį ir apatine puse į viršų sudėti į miltais pabarstytos lentos. Palikti dar pusvalandžiui pailti.
* Įkaitinti skardą ir į ją sudėti pitas, Kepti 250 laispnių temperatūros orkaitėje apie 10 min. Pitos turėtų išsipūsti.
* Iškepusias picas išdėlioti pitas ant lentutės, užklokite švariu rankšluosčiu ir palikite atvėsti.