Ingredientai
„Mantinga“ spurgų
1 vnt.
Rikotos sūris
200 g
Cukraus sirupas
2 v. š.
Vanilės ekstraktas
1 a. š.
Šilauogės
1 sauja
Porcijos: 1
Kai norisi deserto, visai nebūtina jo gamybai skirti valandos ar net daugiau. Spurgų ir rikotos desertą paruošite vos per 5 minutes! Spurgų ir rikotos desertą puoškite mėgstamomis uogomis.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA spurgą „Donuts“ supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Rikotos sūrį sumaišykite su cukraus sirupu ir vanilės ekstraktu.
3. Į indą sudėkite dalį rikotos kremo, šilauogių, pjaustytų spurgų ir toliau taip sluoksniuokite.
4. Papuoškite avietėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG