Šis spurgų desertas patiks tiramisu gerbėjams. O pagaminsite paprasčiau ir greičiau. Ir, patikėkite, - spurgų desertas išties gardus.

Gaminimo eiga

* Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu išplakite rikotos sūrį, 1/2 cukraus pudros ir vanilės pastą iki vientisos ir kreminės masės.

* Vidutiniame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu išplakite grietinėlę ir likusį 1/2 cukraus pudros, neperplakite. Supilkite į rikotos sūrio mišinį.

* Supilkite šaltą kavą į negilų dubenį. Supjaustytas spurgas, viena po kitos, panardinkite į kavą ir išklokite jomis pasirinkto serviravimo indo dugną, stikline lengvai paspauskite ir išlyginkite. Ant viršaus dėkite rikotos-grietinėlės kremą.

* Prieš patiekdami viršų lengvai pabarstykite kakava.

Receptas ir nuotrauka - Pauliaus ir Pavelo.