Ingredientai
Nuostabaus skonio mielinės bandelės paskleis ateinančių švenčių kvapus. Moliūgas, cinamonas, migdolų drožlės – tai tikrai neeilinis kepinys. Mielines bandeles suvartokite per 3–4 dienas.
Gaminimo eiga
* Formuokite bandeles. Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį su moliūgų kremu. Kaip pasigaminti moliūgų kremą, sužinokite čia.
* Tepkite gautą masę ant tešlos, per visa paviršiaus plotą. Ant viršaus barstykite migdolų drožles , cukrų ir cinamoną.
* Susukite į ritinį ir supjaustykite per dviejų pirštų plotį.
* Kildinkite bandeles. Susuktą tešlą sudėkite į sviestu išteptą kepimo indą, uždenkite plėvele ir palikite 25–30 minučių pakilti kambario temperatūroje.
* Po kildinimo ištepkite bandeles kiaušinio tryniu, apibarstykite cukrumi ir cinamonu dar kartą.
* Kepkite bandeles 180 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes.
* Po kepimo leiskite pilnai atvėsti ir mėgaukitės.
* Atvėsusias bandeles laikykite sandariuose induose šaldytuve, suvartokite per 3-4 dienas nuo pagaminimo.