Ingredientai
Kalafiorai
450 g
Kiaušiniai
5 vnt.
Čederio sūris
120 g
Dižono garstyčios
40 g
Laiškiniai česnakai
10 g
Kietasis sūris
60 g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Užmaišykite apkepo masę: smulkiai sukapokite kalafiorus ir įdėkite į gilų dubenį.
* Atskirame dubenėlyje išplakite kiaušinius kartu su garstyčiomis, druska, pipirais, kapotais laiškiniais česnakais ir tarkuotu čederio sūriu. Gautą plakinį pilkite ant kalafiorų ir gerai išmaišykite.
* Kepkite: tolygiai paskirstykite masę į keksiukų kepimo formą (galima kepti ir vientisoje kepimo formoje). Užtarkuokite ant apkepo viršaus kietojo sūrio.
* Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
* Pilnai atvėsintus, laikykite uždarame inde, šaldytuve 2-3 dienas nuo pagaminimo.