Sluoksniuotos tešlos desertas su figomis gali tapti kasdieniu desertu. Atrodo įspūdingai, o padaromas visai lengvai. Su šiuo sluoksniuotos tešlos desertas nustebinsite visus pažystamus.

Gaminimo eiga

* Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.

* Į kepimo skardą dėkite 3 lapelius tešlos. Ant viršaus dėkite dar vieną kepimo skardą, kad kepimo metu tešla neišsipūstų ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 9-11 minučių.

* Pagaminkite kremą: dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir kakavos miltelius.

* Kitame dubenėlyje virš verdančio vandens puodo išlydykite juodąjį šokoladą. Jį pilkite į kreminio sūrio masę ir gerai išmaišykite. Sudėkite į konditerinį maišelį arba perdėkite į atskirą indą ir leiskite atvėsti šaldytuve.

* Ketvirčiais supjaustykite figas.

* Šiek tiek pasmulkinkite graikinius riešutus.

* Dėliokite desertą: sulaužykite iškeptą tešlą į norimo dydžio gabalėlius. Ant viršaus dėkite kremą. Ir kartokite tai tiek kartų, kiek norite sluoksnių. Ant viršutinio sluoksnio dėliokite graikinius riešutus ir figas.