Ingredientai
Gaminimo eiga
* Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
* Į kepimo skardą dėkite 3 lapelius tešlos. Ant viršaus dėkite dar vieną kepimo skardą, kad kepimo metu tešla neišsipūstų ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 9-11 minučių.
* Pagaminkite kremą: dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir kakavos miltelius.
* Kitame dubenėlyje virš verdančio vandens puodo išlydykite juodąjį šokoladą. Jį pilkite į kreminio sūrio masę ir gerai išmaišykite. Sudėkite į konditerinį maišelį arba perdėkite į atskirą indą ir leiskite atvėsti šaldytuve.
* Ketvirčiais supjaustykite figas.
* Šiek tiek pasmulkinkite graikinius riešutus.
* Dėliokite desertą: sulaužykite iškeptą tešlą į norimo dydžio gabalėlius. Ant viršaus dėkite kremą. Ir kartokite tai tiek kartų, kiek norite sluoksnių. Ant viršutinio sluoksnio dėliokite graikinius riešutus ir figas.