Ingredientai
Jei dar nekepėte pyrago su svogūnų džemu ir sūriu, turite puikią progą ištaisyti šią klaidč. Patikėkite – valgysite ir negalėsite sustoti. Pyragas su svogūnų džemu ir sūriu – be galo skanus.
Gaminimo eiga
* Stambiai supjaustykite svogūnus. Kepkite juos karštoje keptuvėje apie 3 min. Suberkite rudąjį cukrų ir pakepinkite dar 3 min, kol svogūnai taps auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišykite.
* Įpilkite obuolių sidro acto ir balzaminio acto. Gerai išmaišyti.
Supilkite vandenį ir virkite, kol džemas sutirštės iki tamsios karamelės spalvos. Retkarčiais pamaišykite.
* Atvėsintą tešlą iškočiokite tolygiai. Ant jos uždėkite „Camembert” sūrį. Tešlą aplink sūrį supjaustykite lygiomis juostelėmis.
* Patepkite gautą pyragą kiaušinio plakiniu.
* Ant sūrio viršaus uždėkite svogūnų džemą ir pabarstykite graikiniais riešutais. Juostelėmis apgaubkite sūrį. Aptepkite jį kiaušiniu.
* Kepkite iki 200C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.