Ingredientai
Krepšeliai su lašiša – užkandis, reikalaujantis kruopštumo, bet atrodantis itin elegantiškai. Puikus derinys, tiksiantis ir šeimos puotai. Krepšelius su lašiša gaminkite ir didžiosioms metų šventėms.
Gaminimo eiga
* Iškočiokite tolygiai tešlą ir apvaliu indu išspauskite apskritimus.
* Patepkite apatinį apskritimą kiaušinio plakiniu, o ant viršaus dėkite apskritimą su skyle viduryje, jį taip pat patepkite kiaušinio plakiniu. Dugną subadykite šakute, kad kuo mačiau išsipūstų ir nepažeistų krepšelio formos.
* Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 12 minučių. Po kepimo leiskite pilnai atvėsti.
* Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, krienus, laimo žievelę, druską ir pipirus. Pripildykite krepšelius gauta mase.
* Ant krepšelio viršaus išdėliokite sūdytą lašišą, pagardinkite kaparėliais ir papuoškite krapų šakelėmis.
* Po kepimo leiskite 5 minutes atvėsti ir mėgaukitės.
* Visiškai atvėsusius krepšelius laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.