Ingredientai
„Mantinga“ bemielė sluoksniuota tešla
2 lapeliai
Kiaušinio trynio
1 vnt.
Juodasis šokoladas
50 g
Avietės
100 g
Vanilės ekstraktas
1 a. š.
Medus
1 v. š.
Gaminimo eiga
* Į keksiukų formeles atsargiai įdėkite kočiotą tešlą ir kraštelius patepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po kepimo pilnai atvėsinkite.
* Dubenyje plaktuvu ar šluotele išplakite grietinėlę. Sumaišykite su medumi, vanile, smulkintomis avietėmis ir smulkintu juoduoju šokoladu.
* Į tartalečių vidų gausiai įdėkite grietinėlės masės, ant viršaus išdėliokite avietes ir pabarstykite desertą cukraus pudra.
* Laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.