Ingredientai
Porcijos: 2
Greitai pagaminamas desertas – kalėdinė eglė su šokoladiniu riešutų kremu. Tai itin puošnus kepinys, papuošiantis kiekvieną švenčių stalą. Iškepusią kalėdinę eglę puoškite uogomis ir pabqrstykite cukraus pudra.
Gaminimo eiga
* Formelėmis išspauskite tešloje ornamentus – eglutės sluoksnius, juos aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
* Likus 3 minutėms iki kepimo pabaigos, įdėkite karščiui atspariame inde šokoladinį kremą pašildyti.
* Formuokite eglutę – kepinių vieną pusę merkdami į šokoladinį riešutų kremą ir dėdami iškepusias formas vieną ant kitos.
* Papuoškite eglutę uogomis ir pabarstykite cukraus pudra.
* Atvėsusią eglutę laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.