Ingredientai
Apelsinai
4 vnt.
Imbiero cukatos
100 g
Cukraus
100 g
„Mantinga“ bemielė sluoksniuota tešla
2 lapeliai
Kiaušinio trynio
1 vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį sudėkite pjaustytus apelsinus ir cukrų, pavirkite, kol sutirštės, apie 20 minučių, tada įmaišykite smulkintas imbiero cukatas.
* Išpjaukite iš tešlos du apskritimus, vieną apskritimą padenkite apelsinų įdaru ir kitą apskritimą dėkite ant viršaus, supjaustykite kraštuose juostas ir susukite taip, kad išeitų snaigės forma.
* Ištepkite gaminį kiaušinio plakiniu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
* Po kepimo apibarstykite cukraus pudra ir patiekite su vaniliniais ledais.
* Atvėsusias snaiges laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.