Daug skonio turinčios bandelės su brandintu čederio sūriu puikiai tinka prie itališkų skonio natų turinčio pomidorų padažo. Šis užkandis pateisins visus lūkesčius. Bandeles ragaukite, kol šiltos.

Gaminimo eiga

* Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite smulkintą česnaką kartu su pomidorais, druska. Kepkite, kol pomidorai sukeps.

* Tada supilkite trintus pomidorus ir troškinkite dar 10 minučių, kol sutirštės. Bebaigiant kepti pabarstykite smulkintu šviežiu baziliku.

* Tešlos lakštą supjaustykite lygiomis juostelėmis, patepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite tarkuotu čederio sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 12 minučių.

* Iškepus leiskite 5 minutes pravėsti ir mėgaukitės kartu su pomidorų padažu.

* Atvėsusius laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.