Ingredientai
Gaminimo eiga
* Rūkytos kiaulienos juosteles išdėliokite ratu, į vidurį padėkite kamambero sūrį ir „užklokite“ jį juostelėmis. Šoninės uždėkite ir ant viršaus, apsukite aplink kraštą. Lengvai apspauskite.
* Dėkite šoninę su sūriu į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Iškepusį patiekalą perkelkite į lėkštę, kurioje patieksite.
* Kol sūris kepa, prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, jas aptepkite sviestu. Ant viršaus lengvai brūkštelkite garstyčių su medumi padažo. Batono riekeles dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
* Iškepusias batono riekeles sudėkite greta sūrio, kurį apibarstykite krapų šakelėmis.
* Pjaukite sūrį ir mėgaukitės jį kabindami batono riekelėmis. Galima tįstančio sūrio ant batono užsitepti peiliu ir užsidėti šoninės juostelę.