Ingredientai
Gaminimo eiga
* Pasiruoškite daržoves: nuluptą morką supjaustykite griežinėliais, svogūną – pusžiedžiais, čili pipirą, išėmę sėklas, susmulkinkite, salierą, česnaką – taip pat.
* Į puodą pilkite aliejaus ir subėrę kepinkite daržoves. Po kelių minučių suberkite perpus perpjautus pomidoriukus. Pamaišykite, įberkite druskos, pipirų. Baigiant kepti įberkite kapotų petražolių ir išmaišykite.
* Į puodą suberkite pupeles (be skysčio) ir supilkite sultinį. Pavirkite.
* Antienos krūtinėlės paviršių (pusę su odele) supjaustykite nedideliais rombais. Supjaustyta puse dėkite į keptuvę ir – ant ugnies. Užberkite druskos. Gerai apkepusią krūtinėlę apverskite, ten pat į keptuvę įdėkite čiobrelio šakelių. Įdėkite sviesto ir juo ištirpusiu gausiai palaistykite antienos krūtinėlę.
* Čiobrelį uždekite ant krūtinėlės ir kepsnį šaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 8 minutėms.
* Iškepusį kepsnį perkelkite į lėkštę, užpilkite sviesto padažo, kuriame kepė. Atvėsusį kepsnį supjaustykite griežinėliais.
* Į lėkštę, kurioje patieksite, dėkite troškintų daržovių, o ant jų – krūtinėlės griežinėlius, apibarstykite juos jūros druska ir dar patepkite sviesto padažu, kuriame kepė. Skanaus.