Turbūt žinote ne vieną tinginio receptą, o šįkart siūlome pasigaminti tinginio rutuliukus. Dar daugiau šokolado, dar daugiau skonio. Tinginio rutuliukus laikykite šaldytuve.

Gaminimo eiga

* Puode maišydami ištirpinkite sviestą, kondensuotą pieną su kakavos milteliais.

* Gautą masę užpilkite ant sutrupintų sausainių ir gerai išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui atvėsti.

* Garų vonelėje virš puodo ištirpinkite šokoladą, sumaišykite su smulkintais žemės riešutais.

* Iš atvėsusios sausainių masės formuokite rutuliukus, pavoliokite juos tirpintame šokolade su riešutais ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

* Tada juos 20 minučių atvėsinkite šaldiklyje ir ragaukite.