Ingredientai
Sviestas
30 g
Rikotos sūris
125 g
Kreminis sūris
125 g
Šokoladinės kakavos
1 v. š.
Agavos sirupas
30 g
Migdolų skiltelės
10 g
Juodasis šokoladas
30 g
Porcijos: 2
Kelis avižinius sausainius paskirkite desertui su rikotos sūriu ir nustebsite, kaip greitai ir lengvai galima paruošti nuostabų skanumyną. Jis ne tik gardus, bet ir patraukliai atrodo, tad patiekite stiklo taurėse. Desertą su rikotos sūriu laikykite šaldytuve.
Gaminimo eiga
* Avižinius sausainius sutrinkite iki trupinių ir išmaišykite su lydytu sviestu.
* Rikotos ir kreminį sūrius sumaišykite su kakava, agavos sirupu ir sudėkite į konditerinį maišelį.
* Šokoladą supjaustykite smulkiomis drožlėmis.
* Į taurės dugną dėkite sausainių trupinių sluoksnį, ant jo konditeriniu maišeliu išspauskite kelis kakavinio kremo bokštelius, užbarstykite šokoladu bei keptuvėje pakepintomis ir atvėsintomis migdolų skiltelėmis. Puoškite liofilizuotomis braškėmis.