Ingredientai
Gaminimo eiga
* Į keptuvę pilkite aliejaus ir dėkite kepti vištienos krūtinėlę. Užberkite druskos ir pipirų. Apverskite krūtinėlę, įdėkite sviesto. Ištirpusiu juo aplaistykite mėsą.
* Krūtinėlę dėkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite 10 minučių į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kai išimsite, leiskite atvėsti ir supjaustykite riekelėmis.
* Kol kepa, majonezą sumaišykite su kario prieskoniais.
* Svogūną supjaustykite žiedais, išskirstykite juos. Saliero stiebą – griežinėliais. Čili pipirą – taip pat.
* Prancūzišką batoną perpjaukite pusiau, o kiekvieną pusę – išilgai.
* Apatinę batono pusę patepkite majonezo padažu, dėkite salotų lapus, svogūnų žiedus, saliero gabalėlius ir vištienos krūtinėlės riekeles. Viršų patepkite majonezo padažu, užtarkuokite kietojo sūrio ir uždėkite antrą batono pusę.
* Suvynioję sumuštinį į kepimo popierių lengviau perpjausite perpus ar į kelias dalis.