Šis prancūziškas migdolinis kruasanas nuginkluos net tuos, kurie teigs saldumynų nemėgstantys. Desertus ragaukite vos juos paruošite. Migdolinius kruasanus dekoruokite tarkuota žaliosios citrinos žievele.

Gaminimo eiga

* Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.

* Sviestą išsukite su cukrumi, suberkite miltus, vanilę, įmuškite kiaušinius, išsukite. Migdolinis kremas paruoštas.

* Atvėsusius kruasanus perpjaukite perpus išilgai ir ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite migdolų kremo, pabarstykite migdolų drožlių ir šaukite 15 minučių į 180 laipsnių orkaitę.

* Iškepusias puseles apibarstykite cukraus pudra, papuoškite šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu ir užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.