Ingredientai
Apelsinai
4 vnt.
Cukraus
150 g
Maskarponės sūris
250 g
Cukraus pudra
50 g
Vanilės ekstraktas
1 a. š.
Kivis
1 vnt.
Porcijos: 6
Kruasanai su maskarpone ir apelsinais tiks daugeliui žinomai situacijai, kai norisi „kažko tokio“. Sviestinis kruasanas, minkštas kremas ir vaisiai sukuria ypatingą desertą. Šiais kruasanais sužavėsite visus.
Gaminimo eiga
* Šaldytus kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Nuplautus apelsinus kartu su žievele supjaustykite gabaliukais, suberkite į puodą, užpilkite cukraus ir troškinkite 30 minučių ant vidutinio karštumo ugnies.
* Maskarponės sūrį išsukite su cukraus pudra, vanile ir sudėkite į konditerinį maišelį.
* Perpus išilgai perpjaukite kruasanus ir ant apatinės dalies dėkite apelsinų masę, puoškite kivio pusžiedžiais ir ant viršaus išspauskite maskarponės kremo. Negailėkite kremo. Uždėkite viršutinę kruasano dalį ir – skanaus.