Ingredientai
Gaminimo eiga
* „Iki“ maltą jautieną pagardinkite prieskoniais mėsai, pipirais, druska, išminkykite ir padalykite perpus. Kiekvieną dalį suformuokite į apvalų postorį blyną, suvyniokite atskirai į plėvelę ir atidėkite.
* „Iki“ lapines salotas suberkite į indą kartu su pjaustytais pomidoriukais, užpilkite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
* „Iki“ marinuotus agurkus supjaustykite riekelėmis, „Iki“ „Gouda“ sūrį – taip pat. Atidėkite.
* Į įkaitintą keptuvę įpilkite „Iki“ rapsų aliejaus ir kepkite mėsos paplotėlius iš abiejų pusių.
* Išimkite paplotėlius iš keptuvės, ant jų viršaus uždėkite po sūrio griežinėlį ir dėkite į oro gruzdintuvę. 180 laipsnių temperatūroje kepkite 8 minutes.
* Tuo tarpu keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite mėsainių bandeles.
* Išėmę iš keptuvės bandeles aptepkite mėsainių padažu, dėkite žalių daržovių, iškepusį mėsos paplotėlį su sūriu, marinuoto agurkėlio juostelių ir užvožkite kita bandelės puse.