Kas paragauja šio desertokukurūzų dribsnių ir riešutų, nustemba: receptas toks paprastas, o skonis – įspūdingas. Traškus desertas labai patinka ir vaikams. Desertu iš kukurūzų dribsnių ir riešutų mėgaukitės tik šiam visiškai atvėsus.

Gaminimo eiga

* Į puodą dėkite sviestą, klevų sirupą, įberkite žiupsnelį druskos, pamaišykite.

* Kai užvirs ir ims tirštėti, suberkite kukurūzų dribsnius ir atsargiai pamaišykite, kad sirupu pasidengtų visi dribsniai.

* Tada suberkite migdolus ir išmaišykite.

* Šaukštu kabinkite kukurūzų ir riešutų masę ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 165 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Iškepus leiskite pyragaičiams visiškai atvėsti. Ir mėgaukitės.