Jei kas sakė, kad nemėgsta brokolių, jie greičiausiai neragavo brokolių kotletukų. Patikėkite: peržiūrėję šį video įrašą skubėsite į parduotuvę brokolio (jei neturite šaldytuve) ir pagal šį receptą ruošite kotletukus. Minkšti, purūs – jie ne tik skanūs, bet ir labai maistingi.

Gaminimo eiga

* Brokolį supjaustykite stambiais žiedynais ir suberkite į pasūdytą vandenį. Virkite 10 minučių.

* Išimkite iš puodo ir palikite atvėsti.

* Brokolius susmulkinkite. Į gautą masę įmuškite kiaušinį, berkite maltą papriką, česnako granules, druską, džiūvėsėlius, smulkia tarka sutarkuotus čederio bei kietąjį sūrius ir viską gerai išmaišykite.

* Iš gautos masės formuokite brokolių bokštelius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Patiekite su graikišku jogurtu.