Pietums ruoškite spagečius su kreminiu padažu. Kvapnus ir kreminės tekstūros padažas patiekalui suteikia nepakartojamo skonio. Spagečius puoškite petražolių lapeliais.

Gaminimo eiga

* Užkaiskite puodą su vandeniu, įberkite druskos, įpilkite šlakelį aliejaus ir supilkite „Clever“ makaronus „Spaghetti“. Virkite 10–12 minučių.

* Į keptuvę sudėkite gabaliukais pjaustytą „Iki“ sviestą, tirpinkite, įberkite pipirų ir pakepinkite. Tada įpilkite 200 ml skysčio, kuriame virė makaronai. Užvirkite.

* Padažui pavirus į jį sudėkite išvirusius makaronus, gerai išmaišykite. Užtarkuokite kietojo sūrio ir apibarstykite kapotomis „Iki“ petražolėmis. Išmaišykite.

* Patiekdami ant makaronų užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.