Mėsos kukulius su sūriu ruoškite pietums ar vakarienei. Tik nepamažinkite porcijos. Glazūruoti minkštos sultingos mėsos kukulaičiai neabejotinai jums patiks.

Gaminimo eiga

* Faršą išmaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku.

* Aliejumi suvilgytomis rankomis imkite gabalėlį faršo, į jo vidurį įdėkite čederio sūrio gabaliuką ir suformuokite apvalų kukulaitį.

* Taip paruoštus kukulaičius apvoliokite manų kruopose ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

* Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Kol kepa, paruoškite padažą – sumaišykite sezamų aliejų, agavų sirupą, sojos padažą, „Sriracha“ padažą, sezamo sėklas.

* Iškepusius kukulius apipilkite paruoštu padažu ir apibarstykite smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.