Šitaip paruoštą vištieną galima valgyti karštą, galima – šaltą, galima dėti į pietų dėžutę ar neštis į iškylą. Patiekalas turtingas savo skoniais ir tikrai sotus. Vištienos tortilija tiks ir sulaukus netikėtų svečių.

Gaminimo eiga

* Ant vištienos krūtinėlės užberkite kario, užpilkite aliejaus ir sojos padažo, išmašykite.

* Dėkite į įkaitintą keptuvę, pašlakstykite aliejaus ir kepkite.

* Apverskite kepsnį, įdėkite į keptuvę sviesto, čiobrelio šakelių, kepkite. Bekepant čiobrelį sudėkite ant kepsnio, kurį gausiai laistykite keptuvėje esančiais riebalais.

* Atvėsusią krūtinėlę supjaustykite kubeliais.

* Ant sausos keptuvės pašildykite tortiliją. Apvertę ant iškepusios pusės užtarkuokite čederio sūrio ir palaukite, kol šis ims lydytis. Išimkite iš keptuvės.

* Tortiliją įpjaukite iki vidurio. Ant vieno ketvirčio sudėkite keptą vištieną, ant antro – rukolą, ant trečios dalies – pjaustytus pomidoriukus.

* Viską apšlakstykite majonezu, „Sriracha“ padažu ir tortiliją ketvirčiais sulankstykite į vokelį. Šį perpjaukite perpus. Patiekite su mėgiamu padažu.