Ingredientai
Gaminimo eiga
* Ant vištienos krūtinėlės užberkite kario, užpilkite aliejaus ir sojos padažo, išmašykite.
* Dėkite į įkaitintą keptuvę, pašlakstykite aliejaus ir kepkite.
* Apverskite kepsnį, įdėkite į keptuvę sviesto, čiobrelio šakelių, kepkite. Bekepant čiobrelį sudėkite ant kepsnio, kurį gausiai laistykite keptuvėje esančiais riebalais.
* Atvėsusią krūtinėlę supjaustykite kubeliais.
* Ant sausos keptuvės pašildykite tortiliją. Apvertę ant iškepusios pusės užtarkuokite čederio sūrio ir palaukite, kol šis ims lydytis. Išimkite iš keptuvės.
* Tortiliją įpjaukite iki vidurio. Ant vieno ketvirčio sudėkite keptą vištieną, ant antro – rukolą, ant trečios dalies – pjaustytus pomidoriukus.
* Viską apšlakstykite majonezu, „Sriracha“ padažu ir tortiliją ketvirčiais sulankstykite į vokelį. Šį perpjaukite perpus. Patiekite su mėgiamu padažu.