Ingredientai
Beigeliai
2 vnt.
Laiškinis česnakas
10 g
Čili pipiras
1 vnt.
Mocarelos sūris
100 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Porcijos: 4
Jei nuo Kaziuko mugės liko beigelių, jie tikrai pravers šiam pusryčių patiekalui. Maistingam, sočiam ir tokiam, kuris tikrai padės nubusti. Pusryčių beigelius valgykite, kol jie šilti.
Gaminimo eiga
* Beigelius perpjaukite per pusę.
* Sutarkuokite mocarelos sūrį ir jį žiupsneliais dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Padarykite 4 sūrio krūveles.
* Ant tarkuoto sūrio dėkite po bandelės puselę.
* Į jos viduriuką įberkite šiek tiek smulkinto čili pipiro ir smulkiai pjaustyto laiškinio česnako.
* Ant viršaus įleiskite po kiaušinį, užbarstykite druskos ir pipirų. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12–15 minučių.
* Iškepusius beigelius apibarstykite smulkintais čili pipiru ir laiškiniu česnaku.