Įdarytus pievagrybius patogu ruošti tada, kai nežinote, kur dėti fetos sūrio gabalėlį, špinatų saujelę, kietojo sūrio kampelį. Ingredientų reikia nedaug, o paruoštas patiekalas gali būti valgomas kaip karštasis arba kaip užkandis. Įdaryti pievagrybiai skanesni karšti, tačiau gardūs ir atvėsę.

Gaminimo eiga

* Paruoškite pievagrybius – išimkite kotelius, šaukšteliu nuimkite lakštelius. Šių grybo dalių neišmeskite – peiliu susmulkinkite.

* Į keptuvę pilkite aliejaus ir suberkite susmulkintas grybo dalis, apibarstykite druska. Po minutės kitos suberkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles, pamaišykite ir pakepinkite.

* Tada į keptuvę suberkite gabaliukais trupintą fetos sūrį. Pamaišykite.

* Įpilkite vandens, išmaišykite. Suberkite špinatus, pamaišykite ir porą minučių patroškinkite, kol špinatai suminkštės.

* Gauta mase įdarykite pievagrybių galvutes. Sudėkite jas į kepimo popieriumi dengtą skardą. Ant grybų užtarkuokite kietojo sūrio ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

* Patiekdami papuoškite krapų šakelėmis.