Ingredientai
Ievagrybių
150 g
Česnakas
2 skiltelės
Fetos sūris
100 g
Vandens
50 ml
Špinatai
30 g
Kietasis sūris
30 g
Porcijos: 2
Įdarytus pievagrybius patogu ruošti tada, kai nežinote, kur dėti fetos sūrio gabalėlį, špinatų saujelę, kietojo sūrio kampelį. Ingredientų reikia nedaug, o paruoštas patiekalas gali būti valgomas kaip karštasis arba kaip užkandis. Įdaryti pievagrybiai skanesni karšti, tačiau gardūs ir atvėsę.
Gaminimo eiga
* Paruoškite pievagrybius – išimkite kotelius, šaukšteliu nuimkite lakštelius. Šių grybo dalių neišmeskite – peiliu susmulkinkite.
* Į keptuvę pilkite aliejaus ir suberkite susmulkintas grybo dalis, apibarstykite druska. Po minutės kitos suberkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles, pamaišykite ir pakepinkite.
* Tada į keptuvę suberkite gabaliukais trupintą fetos sūrį. Pamaišykite.
* Įpilkite vandens, išmaišykite. Suberkite špinatus, pamaišykite ir porą minučių patroškinkite, kol špinatai suminkštės.
* Gauta mase įdarykite pievagrybių galvutes. Sudėkite jas į kepimo popieriumi dengtą skardą. Ant grybų užtarkuokite kietojo sūrio ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
* Patiekdami papuoškite krapų šakelėmis.