Jei rengiate vakarėlį, paruoškite fokačijos sumuštinių – patenkinti bus visi. Sumuštinis ne tik gardus, bet ir itin sotus. Fokačijos sumuštinis su daug sūrio ir dešros skaniausias, kol dar šiltas.

Gaminimo eiga

* Perpjaukite perpus „Iki“ fokačiją su alyvuogėmis, ant kiekvienos pusės uždėkite po kelias „Iki“ sūrio „Tilsit“ir „Iki“ karštai rūkyto saliamio riekeles. Ant vienos duonos uždėkite dar ir kelis čiorizo dešros griežinėlius.

* Abi fokačijos puseles dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.

* Paruoškite padažą – inde majonezą sumaišykite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu ir druska.

* Iš orkaitės ištraukite fokačiją. Ant puselės su čiorizo dešra dėkite gražgarsčių, smulkiai pjaustyto svogūno griežinėlių, pašlakstykite paruoštu majonezo padažu ir ant viršaus uždėkite kitą fokačijos dalį.