Ingredientai
Gaminimo eiga
* Vištienos krūtinėlę išmuškite iš abiejų pusių, perpjaukite perpus.
* Vištieną pavoliokite miltuose, tada – „Iki“ kiaušinių plakinyje ir galiausiai – panko džiūvėsėliuose.
* Taip paruoštą krūtinėlę kepkite iki 170 laipsnių įkaitintuose riebaluose 5 minutes. Iškepę perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.
* Vištienos kepsnelius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždėkite čederio sūrio. Ten pat į skardą dėkite ir „Iki“ kaizerio bandeles, aptepkite jas alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 5 minutes.
* Iškepusias bandeles perpjaukite skersai per pusę, abi jas patepkite burgerių padažu. Ant vienos pusės uždėkite porą salotos lapų, riekelėmis pjaustyto pomidoro ir vištienos kepsnį. Ant viršaus uždėkite kitą bandelės pusę.