Šis patiekalas – traškios vištienos burgeris – itin tiks vakarėlio, gimtadienio vaišėms ar savaitgalio popietei. Gaminkite prieš pat valgį, nes skaniausia, kai šilta. Traškios vištienos burgeris dar nieko nenuvylė.

Gaminimo eiga

* Vištienos krūtinėlę išmuškite iš abiejų pusių, perpjaukite perpus.

* Vištieną pavoliokite miltuose, tada – „Iki“ kiaušinių plakinyje ir galiausiai – panko džiūvėsėliuose.

* Taip paruoštą krūtinėlę kepkite iki 170 laipsnių įkaitintuose riebaluose 5 minutes. Iškepę perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.

* Vištienos kepsnelius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždėkite čederio sūrio. Ten pat į skardą dėkite ir „Iki“ kaizerio bandeles, aptepkite jas alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 5 minutes.

* Iškepusias bandeles perpjaukite skersai per pusę, abi jas patepkite burgerių padažu. Ant vienos pusės uždėkite porą salotos lapų, riekelėmis pjaustyto pomidoro ir vištienos kepsnį. Ant viršaus uždėkite kitą bandelės pusę.