Šiuos trapučius su baltuoju šokoladu pagaminti paprasta, o ir laiko nedaug reikalauja. Pagrindinis dalykas – laukti, kol šaldytuve desertas sustings. Trapučius su baltuoju šokoladu gaminkite ir šventėms.

Gaminimo eiga

* Užkaiskite puodą su vandeniu, o ant jo uždėkite dubenį. Į šį sudėkite laužytą šokoladą, suberkite kokosų, migdolų drožles, kukurūzų dribsnius, įpilkite vanilės ir viską maišykite, kol šokoladas aptirps ir visi ingredientai susimaišys.

* Gautą masę šaukštu dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, nedideliu stikliniu indu spūstelkite, kad būtų plokštesni. Ir dėkite į šaldytuvą.

* Gautus trapučius su baltuoju šokoladu apibarstykite sutrupintomis liofilizuotomis avietėmis.