Ingredientai
Kiviai
300 g
Rapsų aliejaus
200 ml
Cukraus
150 g
Miltų
350 g
Kepimo milteliai
15 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Kiviai
2 vnt.
Gaminimo eiga
* Į trintuvą suberkite kivius, supilkite rapsų aliejų, cukrų ir sutrinkite.
* Į gautą kivių masę įsijokite miltus, kepimo miltelius, išmaišykite.
* Atskirame inde išplakite kiaušinius, supilkite į kivių tešlą ir išmaišykite.
* Papuošimui skirtus kivius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos stiklinės skardos. Ant viršaus supilkite tešlą.
* Kepkite kivių pyragą 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
* Ištraukę kivių pyragą iš orkaitės uždenkite lentute ir apvertę išverskite pyragą ant lentos.