Ingredientai
Porcijos: 3
Užkandžius su tunu gaminkite tiek kasdienai, tiek šventėms. Paprastai trapios tešlos užkandžiai būna vieni geidžiamiausių. Beje, tokius užkandžius su tunu pagaminsite gana nesudėtingai.
Gaminimo eiga
* Kambario temperatūros putpelių kiaušinius dėkite į verdantį vandenį ir virkite 6 minutes. Išvirusius atvėsinkite šaltame vandenyje.
* Iš atšilusios „Mantinga“ sluoksniuotos tešlos lakšto išspauskite apskritimus ir sudėkite į kepimo skardą. Vieną kraštelį patepkite kiaušinio plakiniu ir užlenkite. Apverskite, lengvai įpjaukite tešlos apskritimus ir plakiniu patepkite visą paviršių.
* Ant viršaus užberkite sezamo sėklų ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
* Į indelį suberkite tuną, kaparėlius, įdėkite majonezo ir pagardinę pipirais viską išmaišykite.
* Iškepusius pyragaičius atvėsinkite. Įpjaukite ir į vidų dėkite tuno įdaro bei kiaušinio puselę.