Norint pagaminti kruasanus su baltu šokoladu jums tereikia vos 4 ingredientų. Viską paruošite per 15 minučių. Kruasanus patiekite, kai šokoladas sustings.

Gaminimo eiga

* Atšildytus „Mantinga“ kruasanus su šokoladu dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, užklokite kitu kepimo popieriaus lakštu, ant viršaus uždėkite kitą skardą ir gerokai paspauskite.

* Ant viršaus dar uždėkite karščiui atsparaus svorio (pavyzdžiui, kelias keptuves) ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.

* Virš puodo su karštu vandeniu ištirpinkite baltą šokoladą.

* Iškeptus kruasanus iki pusės pamerkite į tirpintą šokoladą, dėkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis ir liofilizuotomis avietėmis. Palikite, kol šokoladas sustings.