Pagaminkite „morkyčių“ – šis užkandis su kiaušinio užtepėle bet kurį švenčių stalą pavers nuotaikingu. Paruoštas „morkytes“ galima suguldyti lėkštėje ar sustatyti į stovą. Garantuojame – šis „morkyčių“ užkandis jums tikrai patiks.

Gaminimo eiga

* Pamiltuokite stalą ir pakočiokite „Mantinga“ sluoksniuotos tešlos lakštą. Tešlą supjaustykite plonomis juostelėmis ir šiomis apsukite iš folijos susuktus piltuvėlio formos vamzdelius. Kraštą užspauskite.

* Vamzdelius aptepkite kiaušinio plakiniu, dėkite į kepimo skardą ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Kiaušinius virkite 10 minučių, atvėsinkite perkėlę į šaltą vandenį. Nulupkite.

* Kiaušinius sudėkite į indą, ten pat įdėkite garstyčių, majonezo, paprikos, druskos, pipirų ir bulvių trintuvu sutrinkite.

* Iškepusius vamzdelius pripildykite kiaušinio įdaro ir viršų puoškite petražolės lapeliu – štai ir „morkytė“.